Солістка гурту KAZKA — про новий локдаун і свою участь у шоу «Маска»

KAZKA
Олександра Заріцька прокоментувала свою участь у шоу «Маска» і зізналась, що дуже не хотіла б знов опинитись в умовах суворого карантину.

В ефірі шоу «Маска» на каналі «Україна» з’явилась перша особлива гостя — балакуча і співоча Пальчіка. Цей оригінальний образ був придуманий маленьким шанувальником проєкту, а втілений у життя дизайнерами шоу. Ця незвичайна героїня виступила на сцені з піснею Mercy, та як би вона не намагалась приховати свій голос, зірковим детективам вдалося впізнати цей тембр. Під маскою Пальчіки приховувалась солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька.

KAZKA

— Олександро, знаю, що ви дивились шоу «Маска» по телевізору. Але ж дивитись і самій сховатись в одному з образів — це різні відчуття?

Максимально. Я думала, що це легше. Насправді костюм дуже сковує рухи. І треба ще якось думати про те, щоб вони тебе не видавали, відповідати на всі запитання так, щоб тебе теж не «запалили». Тобто це складніше, ніж я передбачала, але дуже цікаво. За таким шоу стоїть величезна команда, яка робить дива. Це справжня казка!

— Якби вам запропонували самій створити собі костюм для шоу, що б це було?

Не знаю. Минулого разу всі були в захваті від образу Сонця. Це рівень світовий. Ми всі дивились і гадали, хто це може бути. Не знаю, кого б створила. Це точно було б щось яскраве і всіх кольорів веселки. Теж з блискітками, єдинорогами.

— Минулого року в цей час був карантин, всі сиділи по домівках. Артисти — не виняток. Чи допускаєте, що може бути ще один суворий локдаун цього року?

Важке питання для артиста. Це був явно не найкращий період мого життя, як і, думаю, в багатьох людей. Він дуже погано вплинув на багатьох, позбавив можливості заробляти. Зараз у нас така активна промо-діяльність, багато всього. І я б дуже не хотіла нового локдауну.

Читайте также

Шаг в публичность: Иван Дорн снял жену в своем новом клипе

Шаг в публичность: Иван Дорн снял жену в своем новом клипе

Муж балует! Ирина Федишин назвала самый дорогой подарок супруга

Муж балует! Ирина Федишин назвала самый дорогой подарок супруга

KAZKA

Фото: прес-служба

Маска
Предыдущий материал

Андрей Данилко и DZIDZIO угадали, кто скрывался в образе Пальчики в шоу «Маска»

Танці з зірками финал
Следующий материал

Известны имена победителей шоу «Танці з зірками»

Новости партнеров